Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 1 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Prezentace na téma Antiparazitika ve veterinární medicíně
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3 %
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin
92,3 %
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin
92,3 %
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii
92,3 %
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3 %
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy
92,3 %
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách
92,3 %
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa
92,3 %
Otázky z oboru Veterinární farmakologie - Speciální farmakologie
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: