Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: Cukr

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 36 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Marketingová strategie podnikatelského subjektu cukrárna Budař
92,3 %
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3 %
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4 %
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství
90,8 %
Sacharidy - analýza potravin
88,9 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8 %
Otázky ke zkoušce z fyziologie člověka
87,8 %
Med - význam ve výživě člověka
87,5 %
Civilizační rizika - bída dobře živených
87,3 %
Technologie výroby cukru
86,9 %
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3 %
Sacharidy - přednáška
84,8 %
Farmakognozie 1 (Vypracované otázky) - Pokračování
84,6 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu
84,2 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití
84,1 %
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů
84,0 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Výroba cukrovinek
82,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: