Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: mléko

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 30 | Str. 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Vstřebatelnost vápníku
95,1 %
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3 %
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2 %
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků
91,3 %
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků
91,2 %
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8 %
Mléčná a masná užitkovost - prezentace
90,5 %
Technologie mléka a mléčných výrobků
90,2 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka
90,0 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Přednáška na téma Pasterace
88,3 %
Zásady správného kojení
88,2 %
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2 %
Přednášky z předmětu Dietetika
88,0 %
Požadavky na syrové mléko, kontrola syrového mléka
87,9 %
Princip a činnost strojního dojení dojnic
87,3 %
Základní ošetření mléka - Základní ošetření mléka, Konzumní mléko a smetana
86,2 %
Fylogeneze a systém nižších rostlin - Poznávačka hub
85,4 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: