Výsledky vyhledávání pro: výrobky
Projektů 53 | Str. 1 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Management - Jakost - seminární práce |
98,0 % |
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Přednášky z předmětu Zpracování rostlinných produktů |
92,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Semestrální práce - společnost Madeta a. s. |
91,2 % |
Rozbor výkonnosti společnosti Solitea Česká republika, a.s. |
91,1 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Logistika - čárové kódy |
90,8 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Projekt „Vyrobeno v Beskydech“ - zapojení agroturistických zařízení |
90,8 % |
Praktická cvičení z Chemie potravin |
90,0 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |