Projektů 34 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Technologie a hygiena výroby cukru |
87,8 % |
Med - význam ve výživě člověka |
87,5 % |
Ovoce a zelenina |
87,0 % |
Rostlinné tuky |
86,3 % |
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ? |
85,7 % |
Produkční oblasti kávy |
85,4 % |
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka |
85,0 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Obiloviny a cereálie |
83,8 % |
Rooibos čaj - národní nápoj jižní Afriky |
83,2 % |
Výroba cukrovinek |
82,8 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Sůl - specifikace soli |
82,3 % |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |