Projektů 29 | Str. 1 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření |
89,2 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Technologie konzervárenství |
88,8 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Rostlinné a živočišné tuky |
85,0 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků |
83,8 % |