Projektů 2 894 | Str. 10 / 145
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Dokumentace ke tvorbě topoklimatické mapy mapového listu Slavičín 25-344 v prostředí ArcGIS 10.0 |
92,3 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Kapitoly ze systému a vývoje nižších rostlin, část sinice a řasy |
92,3 % |
Přednášky z předmětu Zpracování rostlinných produktů |
92,3 % |
Hlavní úkoly a funkce ošetřovatelství ve společnosti |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky - okruh Systém strunatců |
92,3 % |
Geografické Informační Systémy (GIS) - studijní opora |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Správa lesního hospodářství - Hospodářská úprava lesa |
92,3 % |
Bezpečnost práce v lesnictví (BOZP při práci v lese a na pracovištích obdobného charakteru) |
92,3 % |
Ekonomika lesního hospodářství - vypracované otázky ke zkoušce |
92,3 % |
Základy fyzické geografie - Meteorologie a klimatologie |
92,3 % |
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin |
92,3 % |
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ochrana přírody |
92,3 % |
Průvodce kapitolou Kmitavý pohyb z předmětu Fyzika |
92,3 % |
Geobiocenologická typologie krajiny Česká Republika |
92,3 % |
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Vodárenství a stokování |
92,3 % |
Vyhodnocení koncepce z hlediska vlivů na životní prostředí a veřejné zdraví |
92,3 % |
Diferenciální a integrální počet funkcí více proměnných |
92,3 % |