Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 10 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0 %
Téma: Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin)
81,9 %
Problematika komunálního odpadu a veřejné stravování
81,9 %
Výroba pečiva
81,9 %
Srovnejte zastoupení a význam ekologického zemědělství v ČR a okolních státech (přímo sousedících)
81,8 %
Senzorická analýza
81,7 %
Charakteristika kávy
81,7 %
Koření - specifikace papriky
81,6 %
Trvanlivé masné výrobky
81,6 %
Jateční zpracování
81,5 %
Téma: Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
81,4 %
Potravní (trofické) vztahy
81,4 %
Porážení drůbeže
81,4 %
Téma: Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby.
81,3 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí
81,2 %
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA)
81,1 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Biologická invaze - globální problém lidstva
81,0 %
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: