Projektů 310 | Str. 10 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Téma: Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin) |
81,9 % |
Problematika komunálního odpadu a veřejné stravování |
81,9 % |
Výroba pečiva |
81,9 % |
Srovnejte zastoupení a význam ekologického zemědělství v ČR a okolních státech (přímo sousedících) |
81,8 % |
Senzorická analýza |
81,7 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Jateční zpracování |
81,5 % |
Téma: Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
81,4 % |
Potravní (trofické) vztahy |
81,4 % |
Porážení drůbeže |
81,4 % |
Téma: Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby. |
81,3 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí |
81,2 % |
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA) |
81,1 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Biologická invaze - globální problém lidstva |
81,0 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |