Projektů 403 | Str. 11 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vliv ekologických faktorů na geografické rozšíření a výskyt nemocí |
83,1 % |
Posuzování a značení masa a orgánu jatečných zvířat |
83,1 % |
Vlivy zemědělství na atmosféru (zejména v živočíšné výrobě: NOX, NH3, H2S, CO2, CH4 atd.) |
83,1 % |
Téma: Vliv ekologických faktorů na geografické rozšíření a výskyt nemocí |
83,1 % |
Ekologizace domácností |
83,1 % |
Strojní vybavení jatek |
83,1 % |
Funkční struktura ekosystému - tok energie a koloběh látek - potravní (trofické) řetězce |
83,0 % |
Agroekosystém - srovnání přírodních ekosystémů a agroekosystémů, přísun dodatkové energie, narušení potravních řetězců a autoregulačních mechanismů. Uplatnění ekologických principů |
83,0 % |
Asanační činnost, živočišné odpady |
83,0 % |
Poznámky o čaji |
83,0 % |
Téma: Důsledky likvidace tropických lesů |
83,0 % |
Veterinární asanace |
82,9 % |
Mikrobiologické vyšetření masa a orgánu jatečných zvířat |
82,9 % |
Jakost masa, rizika masa |
82,8 % |
Výroba cukrovinek |
82,8 % |
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování) |
82,7 % |
Optické metody laboratorní analýzy |
82,7 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Ekologické aspekty zemědělské výroby (limity zemědělské produkce, ztráty potravin, možnosti zvýšení světové produkce potravin, zelená revoluce, alternativní zemědělství) |
82,6 % |
Trestné činy |
82,6 % |