Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 11 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase
81,0 %
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0 %
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů)
80,8 %
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP
80,6 %
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství
80,6 %
Výroba piva - sladovnictví
80,6 %
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství
80,5 %
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“)
80,5 %
Domestikace zvířat
80,4 %
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny).
80,4 %
Klasifikace francouzských vín
80,4 %
Právní předpisy a zákonodárný proces
80,4 %
Zpracování živočišných tuků
80,4 %
Hlavní faktory prostředí, jejich dynamika a vliv na živé organismy
80,3 %
Ekologické aspekty prodeje potravin
80,2 %
Prohlídka a vyšetření - Koně, osli a jejich kříženci
80,0 %
Podmínky pro jatky
80,0 %
Potravní vztahy - autotrofie, heterotrofie, potravní specializace, fytofagie, zoofagie, saprofágové
79,9 %
Vymezení pojmu welfare
79,9 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: