Projektů 310 | Str. 11 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase |
81,0 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů) |
80,8 % |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství |
80,6 % |
Výroba piva - sladovnictví |
80,6 % |
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství |
80,5 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Domestikace zvířat |
80,4 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny). |
80,4 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |
Právní předpisy a zákonodárný proces |
80,4 % |
Zpracování živočišných tuků |
80,4 % |
Hlavní faktory prostředí, jejich dynamika a vliv na živé organismy |
80,3 % |
Ekologické aspekty prodeje potravin |
80,2 % |
Prohlídka a vyšetření - Koně, osli a jejich kříženci |
80,0 % |
Podmínky pro jatky |
80,0 % |
Potravní vztahy - autotrofie, heterotrofie, potravní specializace, fytofagie, zoofagie, saprofágové |
79,9 % |
Vymezení pojmu welfare |
79,9 % |