Projektů 573 | Str. 12 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Téma: Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek |
85,0 % |
Pharmaceutical education in the Czech Republic |
84,9 % |
Nomenclature (Oxidation, Formic Ionic Compounds, Naming...) |
84,9 % |
Vývoj ekosystému v prostoru a čase, sezónní aspekty, proces sukcese, klimaxové stadium, primární a sekundární sukcese |
84,9 % |
Hormony štítné žlázy |
84,8 % |
Veterinární prohlídka pštrosů |
84,8 % |
National Health Care Systeme |
84,7 % |
Biologicky aktivní přírodní látky (Základní pojmy, Droga, Rozdělení drog, Alkaloidy, Drogy rostlinného původu...) |
84,6 % |
Farmakologie ledvin a tělesných tekutin (Procesy v Henleově kličce, Procesy v distálním tubulu, Procesy ve sběrných kanálcích, Diuretika...) |
84,6 % |
Vegetativní nervová soustava (Sympatikus, Parasympatikus, Sympatomimetika, Sympatolytika) |
84,6 % |
Antihypertenziva (Hypertenze, Regulace krevního tlaku) |
84,6 % |
Mechanismy působení léčiv (Receptorová teorie, Antagonismus, Desenzitizace, Rozdělení receptorů...) |
84,6 % |
Lokální anestetika (Dělení, Historie anestezie, Základní vlastnosti, Mechanismus účinku, Chemická struktura...) |
84,6 % |
Oftalmologika (Anatomie oka, Sympatikus, Výskyt cholinergních receptroů, Glaukom...) |
84,6 % |
Farmakologie (Transport léčiv, Absorbce, Distribuce, Metabolismus, Exkrece, Farmakokineticke výpočty...) |
84,6 % |
Druhové rozdíly: Farmakodynamika a Farmakokinetika |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin |
84,6 % |