Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 12 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Téma: Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek
85,0 %
Pharmaceutical education in the Czech Republic
84,9 %
Nomenclature (Oxidation, Formic Ionic Compounds, Naming...)
84,9 %
Vývoj ekosystému v prostoru a čase, sezónní aspekty, proces sukcese, klimaxové stadium, primární a sekundární sukcese
84,9 %
Hormony štítné žlázy
84,8 %
Veterinární prohlídka pštrosů
84,8 %
National Health Care Systeme
84,7 %
Biologicky aktivní přírodní látky (Základní pojmy, Droga, Rozdělení drog, Alkaloidy, Drogy rostlinného původu...)
84,6 %
Farmakologie ledvin a tělesných tekutin (Procesy v Henleově kličce, Procesy v distálním tubulu, Procesy ve sběrných kanálcích, Diuretika...)
84,6 %
Vegetativní nervová soustava (Sympatikus, Parasympatikus, Sympatomimetika, Sympatolytika)
84,6 %
Antihypertenziva (Hypertenze, Regulace krevního tlaku)
84,6 %
Mechanismy působení léčiv (Receptorová teorie, Antagonismus, Desenzitizace, Rozdělení receptorů...)
84,6 %
Lokální anestetika (Dělení, Historie anestezie, Základní vlastnosti, Mechanismus účinku, Chemická struktura...)
84,6 %
Oftalmologika (Anatomie oka, Sympatikus, Výskyt cholinergních receptroů, Glaukom...)
84,6 %
Farmakologie (Transport léčiv, Absorbce, Distribuce, Metabolismus, Exkrece, Farmakokineticke výpočty...)
84,6 %
Druhové rozdíly: Farmakodynamika a Farmakokinetika
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Rostliny
84,6 %
Vypracované státnicové otázky - Laboratorní analýza potravin
84,6 %
Vypracované státnicové otázky z okruhu Ekologické aspekty výroby, distribuce a prodeje potravin
84,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: