Výsledky vyhledávání pro: pot
Projektů 572 | Str. 13 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Označování a evidence potravinových zvířat |
88,8 % |
Potenciál a strategie firmy |
88,8 % |
Motivační program podniku |
88,8 % |
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin |
88,7 % |
Sémiotika v teorii a praxi |
88,6 % |
Skripta - Základy ekonomie |
88,6 % |
Skripta na Balení potravin |
88,6 % |
Veřejná správa - státnice |
88,5 % |
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin |
88,5 % |
Mikroekonomie - výpisky z přednášek |
88,5 % |
Přednášky ze Základů daní |
88,5 % |
Současné trendy ve výživě |
88,5 % |
Vypracované protokoly z Obecné chemie |
88,5 % |
Návrh úpravny pitné vody pro spotřebiště o velikosti 350 000 obyvatel - Surová voda kvalita A2 z povrchového zdroje |
88,5 % |
Římské právo seminář II. |
88,3 % |
Přednášky z předmětu Inovační a procesní management |
88,3 % |
Manažerská simulační hra |
88,3 % |
Výroba kombinovaných kleští - Řízení výroby |
88,3 % |
Analýza biomedicínských obrazů |
88,2 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami |
88,2 % |