Projektů 403 | Str. 13 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Téma: Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin) |
81,9 % |
Problematika komunálního odpadu a veřejné stravování |
81,9 % |
Výroba pečiva |
81,9 % |
Ekologické zemědělství |
81,8 % |
Srovnejte zastoupení a význam ekologického zemědělství v ČR a okolních státech (přímo sousedících) |
81,8 % |
Nákazy zvířat - Salomonelózy |
81,7 % |
Senzorická analýza |
81,7 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Koření - specifikace papriky |
81,6 % |
Ekologické zemědělství v ČR a sousedních zemích |
81,5 % |
Jateční zpracování |
81,5 % |
Zdravotní nezávadnost krmiv a vody, vstup chem. látek a přípravků do životního prostředí zvířat |
81,4 % |
Téma: Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
81,4 % |
Potravní (trofické) vztahy |
81,4 % |
Porážení drůbeže |
81,4 % |
Téma: Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby. |
81,3 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí |
81,2 % |