Projektů 510 | Str. 13 / 26
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Výživa člověka |
84,5 % |
Seminární práce z ekologie krajiny - Znečištění moří a oceánů |
84,5 % |
Vliv zemědělství na biodiverzitu |
84,4 % |
Vypracované testy z předmětu Malé vodní toky |
84,3 % |
Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin) |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu |
84,2 % |
Environmental Factors Affecting Crop Production |
84,2 % |
Ekonomická analýza veřejně-politického problému znečišťování v regionu |
84,2 % |
Zkouškový test - EIA proces |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití |
84,1 % |
Alimentární infekce jako bioteror |
84,1 % |
Domestikace, podmínky, průběh. Původ domácích zvířat. |
84,1 % |
Energie biomasy a Alternativní zdroje energie |
84,1 % |
Problematika komunálního odpadu. Veřejné stravování. |
84,0 % |
Vodní zdroje (jejich využívání, problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě) |
84,0 % |
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin |
84,0 % |
Lidská výživa |
83,8 % |
Polymerázová řetězová reakce |
83,8 % |
Škůdci brukvovité zeleniny |
83,8 % |