Výsledky vyhledávání pro: IT
Projektů 4 060 | Str. 14 / 203
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracované otázky z okruhu Sociálně pedagogické teorie ke státnicím |
92,3 % |
Vypracovaný zkouškový okruh Specifické poradenské problémy ke státnicím |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky z předmětu Evropské právo |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky z předmětu Občanské právo hmotné |
92,3 % |
Teorie národního hospodářství - vypracované otázky ke zkoušce |
92,3 % |
Vypracované otázky z předmětu Teorie národního hospodářství |
92,3 % |
Architektonické navrhování budov - vypracované státnicové otázky |
92,3 % |
Architektonické navrhování budov - Vypracovaný okruh ke státnicím |
92,3 % |
Základy účetnictví - vypracované otázky ke zkoušce z teorie |
92,3 % |
Vypracované státnicové zkouškové otázky z Ekonomie |
92,3 % |
Vypracované otázky ke státnicím z Ekonomie (Makroekonomie) |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa |
92,3 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |