Projektů 403 | Str. 14 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA) |
81,1 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |
Biologická invaze - globální problém lidstva |
81,0 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase |
81,0 % |
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách |
80,8 % |
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů) |
80,8 % |
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství |
80,7 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby. |
80,7 % |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek |
80,6 % |
Nákazy zvířat - Tuberkulóza |
80,6 % |
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití |
80,6 % |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Výroba piva - sladovnictví |
80,6 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství |
80,6 % |
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství |
80,5 % |