Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 14 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA)
81,1 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků
81,0 %
Biologická invaze - globální problém lidstva
81,0 %
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0 %
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin
81,0 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase
81,0 %
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách
80,8 %
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů)
80,8 %
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství
80,7 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby.
80,7 %
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek
80,6 %
Nákazy zvířat - Tuberkulóza
80,6 %
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití
80,6 %
Ekologické aspekty distribuce potravin
80,6 %
Výroba piva - sladovnictví
80,6 %
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP
80,6 %
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství
80,6 %
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství
80,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: