Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 14 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Téma: Potravinářství, výživa člověka
84,5 %
Výživa člověka
84,5 %
Klasifikační systém IR DRG
84,4 %
Vliv zemědělství na biodiverzitu
84,4 %
Jak se vyvíjelo a jak funguje financování zdravotnictví
84,3 %
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2 %
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy
84,2 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu
84,2 %
Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin)
84,2 %
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití
84,1 %
Alimentární infekce jako bioteror
84,1 %
Domestikace, podmínky, průběh. Původ domácích zvířat.
84,1 %
Nákazy zvířat - Přehled nákaz ovcí a koz
84,1 %
Energie biomasy a Alternativní zdroje energie
84,1 %
Prezentace na seminář (Medicínska a ekonomická efektivnost)
84,0 %
Problematika komunálního odpadu. Veřejné stravování.
84,0 %
Vodní zdroje (jejich využívání, problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě)
84,0 %
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin
84,0 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Malí prežvýkavci - ovce, kozy
83,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: