Projektů 573 | Str. 14 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Výživa člověka |
84,5 % |
Klasifikační systém IR DRG |
84,4 % |
Vliv zemědělství na biodiverzitu |
84,4 % |
Jak se vyvíjelo a jak funguje financování zdravotnictví |
84,3 % |
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II |
84,2 % |
Evropské právní předpisy o ochraně zvířat během přepravy |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu |
84,2 % |
Problematika odpadů pocházejících z obalových materiálů (obalový materiál, ekologické balení potravin) |
84,2 % |
Odpady z mlýnského, škrobárenského, cukrovarnického, drožďárenského a konzervárenského průmyslu, jejich zpracování a využití |
84,1 % |
Alimentární infekce jako bioteror |
84,1 % |
Domestikace, podmínky, průběh. Původ domácích zvířat. |
84,1 % |
Nákazy zvířat - Přehled nákaz ovcí a koz |
84,1 % |
Energie biomasy a Alternativní zdroje energie |
84,1 % |
Prezentace na seminář (Medicínska a ekonomická efektivnost) |
84,0 % |
Problematika komunálního odpadu. Veřejné stravování. |
84,0 % |
Vodní zdroje (jejich využívání, problematika kontaminace vod, situace u nás i ve světě) |
84,0 % |
Téma: Ekologické aspekty distribuce potravin |
84,0 % |
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa |
83,9 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Malí prežvýkavci - ovce, kozy |
83,8 % |