Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 14 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Trichinelloskopické vyšetření
77,7 %
Extrakční metody
77,6 %
Solení masných výrobků
77,5 %
Koření - Kardamom
77,5 %
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití.
77,4 %
Shrnutí z mléka
77,3 %
Správní řízení
77,3 %
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Ekologické aspekty - Nechemické metody boje proti škůdcům
77,1 %
Jak se vyrábí pivo?
76,9 %
Zrání masa
76,7 %
Přeprava zvířat
76,7 %
Veterinární vyšetření zvěřiny
76,7 %
Tkáně masa
76,7 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Biogeochemické cykly (C, N, P, S)
76,5 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Víno v Portugalsku
76,4 %
Zvláštní případy porážky zvířat
76,3 %
Stanovení sacharidů
76,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: