Projektů 310 | Str. 14 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Trichinelloskopické vyšetření |
77,7 % |
Extrakční metody |
77,6 % |
Solení masných výrobků |
77,5 % |
Koření - Kardamom |
77,5 % |
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití. |
77,4 % |
Shrnutí z mléka |
77,3 % |
Správní řízení |
77,3 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Ekologické aspekty - Nechemické metody boje proti škůdcům |
77,1 % |
Jak se vyrábí pivo? |
76,9 % |
Zrání masa |
76,7 % |
Přeprava zvířat |
76,7 % |
Veterinární vyšetření zvěřiny |
76,7 % |
Tkáně masa |
76,7 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Biogeochemické cykly (C, N, P, S) |
76,5 % |
Stanovení základních nutrientů |
76,5 % |
Víno v Portugalsku |
76,4 % |
Zvláštní případy porážky zvířat |
76,3 % |
Stanovení sacharidů |
76,2 % |