Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 310 | Str. 15 / 16


Uni / Název projektu Kvalita
Veterinární vyšetření ryb
76,0 %
Masné konzervy
75,9 %
Prohlídka zvěřiny
75,9 %
Pochutiny, koření, aditiva
75,9 %
Odpadové hospodářství
75,8 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %
Vliv provozů na životní prostředí
75,4 %
Trvanlivé masné výrobky
75,3 %
Prohlídka zvířat - králici
75,3 %
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2 %
Mikrobiologické vyšetření pitné vody
75,1 %
Obaly masných výrobků
74,8 %
Tvarování masných výrobků
74,8 %
Polychlorované bifenyly (PCB)
74,7 %
Koření
74,6 %
Složení masa
74,2 %
Bezpečnost potravin
74,2 %
Prohlídka drůbeže
73,9 %
Veterinární asanace
73,8 %
Diskretizace spojitých systemů, vzájemné převody mezi spojitými a diskrétními systémy
73,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: