Projektů 310 | Str. 15 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Veterinární vyšetření ryb |
76,0 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Prohlídka zvěřiny |
75,9 % |
Pochutiny, koření, aditiva |
75,9 % |
Odpadové hospodářství |
75,8 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Prohlídka zvířat - králici |
75,3 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Mikrobiologické vyšetření pitné vody |
75,1 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Polychlorované bifenyly (PCB) |
74,7 % |
Koření |
74,6 % |
Složení masa |
74,2 % |
Bezpečnost potravin |
74,2 % |
Prohlídka drůbeže |
73,9 % |
Veterinární asanace |
73,8 % |
Diskretizace spojitých systemů, vzájemné převody mezi spojitými a diskrétními systémy |
73,7 % |