Projektů 573 | Str. 18 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování) |
82,7 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Optické metody laboratorní analýzy |
82,7 % |
Morfologie (Stoněk, Reprodukce, List) |
82,6 % |
Antibiotická politika České Republiky |
82,6 % |
Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
82,6 % |
Ekologické aspekty zemědělské výroby (limity zemědělské produkce, ztráty potravin, možnosti zvýšení světové produkce potravin, zelená revoluce, alternativní zemědělství) |
82,6 % |
Trestné činy |
82,6 % |
Nákazy zvířat - Epizootologie |
82,5 % |
Rostliny (Obsah látek a jejich využití) |
82,4 % |
Metabolismus lipidů |
82,4 % |
Human body (Circulatory system, Respiratory system, Diges... |
82,3 % |
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z mlékárenského průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
82,3 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor - tvorba kulturní krajiny, ekoagroturistika, trvale udržitelné zemědělství, agroenvironmentální programy |
82,3 % |
Sůl - specifikace soli |
82,3 % |
Postmortální změny masa |
82,3 % |
Morfologie 2 ( Reprodukce, Kořen ) |
82,2 % |
Farmakognozie (Vypracované otázky) |
82,2 % |
Nákazy zvířat - Encefalitidy |
82,2 % |
Znečištění moří a oceánů |
82,2 % |