Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 18 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování)
82,7 %
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa
82,7 %
Optické metody laboratorní analýzy
82,7 %
Morfologie (Stoněk, Reprodukce, List)
82,6 %
Antibiotická politika České Republiky
82,6 %
Biodiverzita a vymírání biologických druhů
82,6 %
Ekologické aspekty zemědělské výroby (limity zemědělské produkce, ztráty potravin, možnosti zvýšení světové produkce potravin, zelená revoluce, alternativní zemědělství)
82,6 %
Trestné činy
82,6 %
Nákazy zvířat - Epizootologie
82,5 %
Rostliny (Obsah látek a jejich využití)
82,4 %
Metabolismus lipidů
82,4 %
Human body (Circulatory system, Respiratory system, Diges...
82,3 %
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z mlékárenského průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod.
82,3 %
Zemědělství jako ekostabilizující faktor - tvorba kulturní krajiny, ekoagroturistika, trvale udržitelné zemědělství, agroenvironmentální programy
82,3 %
Sůl - specifikace soli
82,3 %
Postmortální změny masa
82,3 %
Morfologie 2 ( Reprodukce, Kořen )
82,2 %
Farmakognozie (Vypracované otázky)
82,2 %
Nákazy zvířat - Encefalitidy
82,2 %
Znečištění moří a oceánů
82,2 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: