Projektů 510 | Str. 18 / 26
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby. |
80,7 % |
Vypracované státnicové okruhy z Krajinného inženýrství |
80,7 % |
Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek |
80,6 % |
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití |
80,6 % |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství |
80,6 % |
Výroba piva - sladovnictví |
80,6 % |
Opatření na ochranu životního prostřed |
80,5 % |
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství |
80,5 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Ekologická stopa |
80,4 % |
Emise znečišťujících látek |
80,4 % |
Domestikace zvířat |
80,4 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny). |
80,4 % |
Škůdci vinné révy |
80,3 % |
Hlavní faktory prostředí, jejich dynamika a vliv na živé organismy |
80,3 % |
Ekologické aspekty prodeje potravin |
80,2 % |
Vypracované státnicové okruhy studijního programu Krajinné inženýrství |
80,2 % |
Škůdci kořenové zeleniny |
80,0 % |