Projektů 403 | Str. 19 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Biogeochemické cykly (C, N, P, S) |
76,5 % |
Stanovení základních nutrientů |
76,5 % |
Nákazy zvířat - Tularémie |
76,4 % |
Víno v Portugalsku |
76,4 % |
Zvláštní případy porážky zvířat |
76,3 % |
Stanovení sacharidů |
76,2 % |
Nákazy zvířat - Aktinomykóza |
76,1 % |
Veterinární vyšetření ryb |
76,0 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Prohlídka zvěřiny |
75,9 % |
Pochutiny, koření, aditiva |
75,9 % |
Odpadové hospodářství |
75,8 % |
Vodní zdroje |
75,7 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Prohlídka zvířat - králici |
75,3 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Mikrobiologické vyšetření pitné vody |
75,1 % |