Výsledky vyhledávání pro: Tuky
Projektů 33 | Str. 2 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Rostliny (Obsah látek a jejich využití) |
82,4 % |
Složení masa |
74,2 % |
Studijní materiál - Rostlinné tuky |
78,0 % |
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků |
83,8 % |
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím |
92,3 % |
Tuky a jiné lipidy, mastné kyseliny |
86,5 % |
Vitaminy rozpustné v tucích (A, D, E, K) |
90,8 % |
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování |
89,6 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Výživa - studijní skripta |
88,5 % |
Základní složky výživy |
80,7 % |
Základní živiny - Lipidy |
86,0 % |
Živočišné tuky |
73,5 % |