Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: Tuky

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 33 | Str. 2 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Rostliny (Obsah látek a jejich využití)
82,4 %
Složení masa
74,2 %
Studijní materiál - Rostlinné tuky
78,0 %
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8 %
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3 %
Tuky a jiné lipidy, mastné kyseliny
86,5 %
Vitaminy rozpustné v tucích (A, D, E, K)
90,8 %
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování
89,6 %
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3 %
Výživa - studijní skripta
88,5 %
Základní složky výživy
80,7 %
Základní živiny - Lipidy
86,0 %
Živočišné tuky
73,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: