Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: cukr

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 36 | Str. 2 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Podnikatelský plán - Otevření cukrárny
79,7 %
Sacharidy - analýza potravin
88,9 %
Sacharidy - přednáška
84,8 %
Sacharidy (referát)
43,3 %
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů
84,0 %
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9 %
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9 %
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8 %
Technologie výroby cukru
86,9 %
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny
73,1 %
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3 %
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3 %
Výroba cukrovinek
82,8 %
Základní složky výživy
80,7 %
Zemědělské systémy - Cukrová řepa
80,3 %
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství
90,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: