Výsledky vyhledávání pro: výrobky
Projektů 53 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Okružní jízdy |
77,7 % |
Optimalizační metody |
71,8 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Praktická cvičení z Chemie potravin |
90,0 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Předměty běžného užívání |
74,0 % |
Přednášky z předmětu Zpracování rostlinných produktů |
92,3 % |
Přísady do masných výrobků |
79,0 % |
Proces strategického řízení - Management a marketing |
87,6 % |
Projekt „Vyrobeno v Beskydech“ - zapojení agroturistických zařízení |
90,8 % |
Řízení jakosti a spolehlivost - dílčí problémy s komentářem |
84,6 % |
Rozbor výkonnosti společnosti Solitea Česká republika, a.s. |
91,1 % |
Semestrální práce - společnost Madeta a. s. |
91,2 % |
Solení masných výrobků |
77,5 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky |
92,3 % |