Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 2 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Bourání masa
79,3 %
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0 %
Cena a propagace - marketingová komunikace
88,9 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2 %
Charakteristika kávy
81,7 %
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3 %
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce
83,8 %
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2 %
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6 %
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí
79,8 %
Čištění odpadních vod v ČR
71,5 %
Čištění rostlinných extraktů
78,0 %
Cukrovinky
79,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: