Projektů 403 | Str. 2 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Bourání masa |
79,3 % |
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace |
82,0 % |
Cena a propagace - marketingová komunikace |
88,9 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Charakteristika kávy |
81,7 % |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení |
92,3 % |
Chlamýdiové infekce a mykoplasmové infekce |
83,8 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Chovy hospodářských zvířat jsou největším nebezpečím pro životní prostředí |
79,8 % |
Čištění odpadních vod v ČR |
71,5 % |
Čištění rostlinných extraktů |
78,0 % |
Cukrovinky |
79,1 % |