Výsledky vyhledávání pro: stanovení
Projektů 63 | Str. 2 / 4
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Stanovení měrného tepla pevných látek |
79,2 % |
Stanovení měrného tepla |
80,4 % |
Stanovení kritické micelární koncentrace |
79,5 % |
Stanovení koncentrace vodného roztoku sacharózy kruhovým polarimetrem - měření |
82,6 % |
Stanovení koncentrace vodného roztoku sacharózy kruhovým polarimetrem - laboratorní cvičení |
82,2 % |
Stanovení koncentrace vodného roztoku sacharózy kruhovým polarimetrem |
81,5 % |
Stanovení koeficientu dynamického tření |
79,4 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |
Stanovení indexu lomu a cukernatosti vodného roztoku sacharózy refraktometrem - Měření pevnosti slupky dužnatých plodin |
83,4 % |
Stanovení hustoty pevných a kapalných látek - laboratorní cvičení |
84,2 % |
Stanovení hustoty pevných a kapalných látek |
82,3 % |
Stanovení hladin akustického výkonu zdrojů hluku pomocí akustického tlaku - provozní metoda ve volném poli nad odrazovou plochou |
83,9 % |
Stanovení efektivní hodnoty veličiny |
80,4 % |
Stanovení bílkovin (aminokyselin) separačními metodami |
91,3 % |
Stanovení bilirubinu v séru |
76,0 % |
Seminární práce z předmětu Marketingové řízení |
88,2 % |
Sacharidy - analýza potravin |
88,9 % |
Rozhodovací metody |
74,8 % |
Pružnost a pevnost - Transformace tenzoru napjatosti |
84,9 % |
Princip stanovení operační a koncepční činnosti vedoucích pracovníků |
81,8 % |