Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: výrobky

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 53 | Str. 2 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Metody aplikované statistiky - Regulační diagramy a regulace srovnáváním
81,3 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Ekonomie - vypracované otázky
81,4 %
Trvanlivé masné výrobky
81,6 %
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa
82,7 %
Vypočtené příklad z předmětu Řízení výroby
84,0 %
Řízení jakosti a spolehlivost - dílčí problémy s komentářem
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Ovoce, zelenina a výrobky z nich
86,9 %
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu
87,2 %
Proces strategického řízení - Management a marketing
87,6 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3 %
Praktická cvičení z Chemie potravin
90,0 %
Chemie potravin - praktická cvičení
90,0 %
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8 %
Logistika - čárové kódy
90,8 %
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin
90,8 %
Projekt „Vyrobeno v Beskydech“ - zapojení agroturistických zařízení
90,8 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: