Výsledky vyhledávání pro: výrobky
Projektů 53 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Metody aplikované statistiky - Regulační diagramy a regulace srovnáváním |
81,3 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Ekonomie - vypracované otázky |
81,4 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Vypočtené příklad z předmětu Řízení výroby |
84,0 % |
Řízení jakosti a spolehlivost - dílčí problémy s komentářem |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Proces strategického řízení - Management a marketing |
87,6 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny |
89,3 % |
Praktická cvičení z Chemie potravin |
90,0 % |
Chemie potravin - praktická cvičení |
90,0 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Logistika - čárové kódy |
90,8 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Projekt „Vyrobeno v Beskydech“ - zapojení agroturistických zařízení |
90,8 % |