Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: maso

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 47 | Str. 2 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Význam a zdroje živočišných produktů
88,2 %
Technika pro potravinářské zpracování masa
88,0 %
Přednášky z předmětu Dietetika
88,0 %
Vypracované testové otázky z předmětu Úvod do teorie masové komunikace
87,7 %
Charakteristika teorie masové komunikace, začlenění předmětu do soustavy věd
87,2 %
Sociální deviace - poznámky
86,7 %
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin
85,3 %
Veterinární prohlídka pštrosů
84,8 %
Úvod do komunikace a interakce v organizační praxi
84,6 %
Souhrn přednášek - Úvod do teorie masové komunikace
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso
84,6 %
Masová komunikace
84,2 %
Televize – informace – moc
84,1 %
Pomocný materiál - Teorie masové komunikace
83,5 %
Vliv elektronických médií na život člověka
83,4 %
Soudobé teorie masové komunikace
82,9 %
Chov drůbeže
82,9 %
Prodej malých množství živočišných produktů
82,2 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků
81,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: