Výsledky vyhledávání pro: maso
Projektů 47 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Význam a zdroje živočišných produktů |
88,2 % |
Technika pro potravinářské zpracování masa |
88,0 % |
Přednášky z předmětu Dietetika |
88,0 % |
Vypracované testové otázky z předmětu Úvod do teorie masové komunikace |
87,7 % |
Charakteristika teorie masové komunikace, začlenění předmětu do soustavy věd |
87,2 % |
Sociální deviace - poznámky |
86,7 % |
Nevypracované zkouškové příklady z Bezpečnosti potravin |
85,3 % |
Veterinární prohlídka pštrosů |
84,8 % |
Úvod do komunikace a interakce v organizační praxi |
84,6 % |
Souhrn přednášek - Úvod do teorie masové komunikace |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Maso |
84,6 % |
Masová komunikace |
84,2 % |
Televize – informace – moc |
84,1 % |
Pomocný materiál - Teorie masové komunikace |
83,5 % |
Vliv elektronických médií na život člověka |
83,4 % |
Soudobé teorie masové komunikace |
82,9 % |
Chov drůbeže |
82,9 % |
Prodej malých množství živočišných produktů |
82,2 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |