Výsledky vyhledávání pro: mléko
Projektů 30 | Str. 2 / 2
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu |
84,6 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu |
84,6 % |
Úvod do mlékařství - Druhy mléka |
83,4 % |
Úvod do mlékařství - Složení mléka |
83,2 % |
Senzorické hodnocení komodit |
82,4 % |
Kojení - mléčná výživa |
80,0 % |
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin |
77,8 % |
Stanovení základních nutrientů |
76,5 % |
Základy živočišné produkce - tahák |
75,3 % |