Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: mléko

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 30 | Str. 2 / 2


Uni / Název projektu Kvalita
Základní technologické postupy a výrobní zařízení v mlékárenském průmyslu
84,6 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Technologie mléka a mléčných výrobků - pro studenty kombinované formy bakalářského studijního programu
84,6 %
Úvod do mlékařství - Druhy mléka
83,4 %
Úvod do mlékařství - Složení mléka
83,2 %
Senzorické hodnocení komodit
82,4 %
Kojení - mléčná výživa
80,0 %
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin
77,8 %
Stanovení základních nutrientů
76,5 %
Základy živočišné produkce - tahák
75,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: