Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: výrobky

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 53 | Str. 2 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany
89,2 %
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4 %
Proces strategického řízení - Management a marketing
87,6 %
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu
87,2 %
Ovoce, zelenina a výrobky z nich
86,9 %
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko
84,6 %
Řízení jakosti a spolehlivost - dílčí problémy s komentářem
84,6 %
Vypočtené příklad z předmětu Řízení výroby
84,0 %
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa
82,7 %
Trvanlivé masné výrobky
81,6 %
Ekonomie - vypracované otázky
81,4 %
Metody aplikované statistiky - Regulační diagramy a regulace srovnáváním
81,3 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Výpisky z předmětu Marketing
81,2 %
Kysané mléčné výrobky
81,2 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Ekologické aspekty distribuce potravin
80,6 %
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“)
80,5 %
Výrobkový výzkum - prezentace
80,3 %
Cukrovinky
79,1 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: