Výsledky vyhledávání pro: výrobky
Projektů 53 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky |
88,4 % |
Proces strategického řízení - Management a marketing |
87,6 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Řízení jakosti a spolehlivost - dílčí problémy s komentářem |
84,6 % |
Vypočtené příklad z předmětu Řízení výroby |
84,0 % |
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa |
82,7 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Ekonomie - vypracované otázky |
81,4 % |
Metody aplikované statistiky - Regulační diagramy a regulace srovnáváním |
81,3 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Výpisky z předmětu Marketing |
81,2 % |
Kysané mléčné výrobky |
81,2 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Výrobkový výzkum - prezentace |
80,3 % |
Cukrovinky |
79,1 % |