Výsledky vyhledávání pro: varování
Projektů 53 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Technologie tváření, slévání svařování - svařování |
89,2 % |
Potravinářské inženýrství a technologie |
88,9 % |
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek |
88,9 % |
Varianty testů z předmětu Základy strojírenské technologie |
88,8 % |
Metalurgické základy metod tavného svařování |
88,1 % |
Technologie svařování |
87,4 % |
Napětí a deformace |
87,4 % |
Současný stav svařování v ČR - Základy strojírenské technologie |
86,9 % |
Vypracovaný test - tváření, slévání, svařování |
86,6 % |
Základy strojírenské technologie - přednášky |
86,5 % |
Vypracované otázky z předmětu Teorie svařování a pájení |
86,3 % |
Technologie slévání, tváření a svařování pro bakalářské studium - Průřez předmětem |
85,3 % |
Vypracované okruhy z Technologie - Slévání, Tváření, Svařování |
85,2 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Obrábění ultrazvukem |
84,0 % |
Povrchové úpravy a design |
83,8 % |
Svařování pod tavidlem, elektrostruskové a další typy |
83,8 % |
Další technologie zpracování plastů |
83,6 % |
Pracovní riziká |
83,6 % |
Skripta v PDF z předmětu Technologie obrábění |
83,3 % |