Výsledky vyhledávání pro: vinár
Projektů 55 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů |
86,7 % |
Potravinářské aditivní látky |
86,6 % |
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství |
86,2 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Perspektivy rozvoje vinařské turistiky na jižní Moravě |
84,6 % |
Strategické možnosti ve vinařství v České republice |
84,6 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Potravinářská mikrobiologie - návody do cvičení |
84,2 % |
Prezentace z přednášek - Potravinářská genomika |
84,2 % |
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů |
84,0 % |
Priority podnikatelských aktivit v regionu Jižní Moravy |
84,0 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny. |
83,7 % |
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie |
83,7 % |
Problematika komunálního odpadu. Prodejny potravinářského zboží a malé potravinářské výrobny |
83,4 % |
Jak psát dobré noviny. Manuál práce novináře. |
83,0 % |
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování) |
82,7 % |
Posouzení odpadů zemědělsko - potravinářského komplexu PCB jako závažné kontaminanty rostlinné a živočišné produkce |
82,2 % |
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování) |
82,1 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské prvovýroby |
82,0 % |