Registrace | Přihlásit

Výsledky vyhledávání pro: vinár

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 55 | Str. 2 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu
87,2 %
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů
86,7 %
Potravinářské aditivní látky
86,6 %
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství
86,2 %
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ
85,3 %
Perspektivy rozvoje vinařské turistiky na jižní Moravě
84,6 %
Strategické možnosti ve vinařství v České republice
84,6 %
Téma: Potravinářství, výživa člověka
84,5 %
Potravinářská mikrobiologie - návody do cvičení
84,2 %
Prezentace z přednášek - Potravinářská genomika
84,2 %
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů
84,0 %
Priority podnikatelských aktivit v regionu Jižní Moravy
84,0 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Rizikové prvky a ostatní anorganické sloučeniny.
83,7 %
Vypracované zkouškové otázky z Mikrobiologie
83,7 %
Problematika komunálního odpadu. Prodejny potravinářského zboží a malé potravinářské výrobny
83,4 %
Jak psát dobré noviny. Manuál práce novináře.
83,0 %
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování)
82,7 %
Posouzení odpadů zemědělsko - potravinářského komplexu PCB jako závažné kontaminanty rostlinné a živočišné produkce
82,2 %
Druhy zpracování zemědělského odpadu a odpadů pocházejících z potravinářského průmyslu (kompostování, spalování, skládkování)
82,1 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské prvovýroby
82,0 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: