Výsledky vyhledávání pro: vina
Projektů 104 | Str. 2 / 6
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vývoj ostatních odvětví zpracovatelského průmyslu v ČR po vstupu do EU |
89,3 % |
Potravinářské inženýrství a technologie |
88,9 % |
Zavádění systému kritických bodů HACCP |
88,8 % |
Vypracované otázky z předmětu Produkce potravinářských surovin |
88,7 % |
Fixace vzdušného dusíku jetelovinami na orné půdě |
88,6 % |
Mýty a historická fakta aféry Watergate |
88,2 % |
Kontaminanty v potravinách |
88,1 % |
Technika pro potravinářské zpracování masa |
88,0 % |
Vliv staveb, činností a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP |
88,0 % |
Kriminalistická pyrotechnika |
87,9 % |
Vinařství U Kapličky - charakteristika podniku |
87,5 % |
Civilizační rizika - bída dobře živených |
87,3 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |
Možnosti genového inženýrství a biotechnologií v zemědělství a potravinářství při řešení globálních problémů lidstva |
87,2 % |
Technologie výroby cukru |
86,9 % |
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů |
86,7 % |
Potravinářské aditivní látky |
86,6 % |
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství |
86,2 % |
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě |
85,8 % |
Posmrtné změny - vaznost masa |
85,5 % |