Výsledky vyhledávání pro: zpracování
Projektů 150 | Str. 2 / 8
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Přednášky z předmětu Zpracování rostlinných produktů |
92,3 % |
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii |
92,3 % |
Zpracování výsledků experimentů dopravní techniky |
92,2 % |
Jakost a zpracování živočišných produktů - Vejce |
92,0 % |
Materiálová část semestrálního projektu - ozubená část převodovky |
91,3 % |
Zpracování a využití odpadů z chovu prasat |
91,1 % |
Vypracované státnicové otázky z okruhu Strojírenské materiály a technologie |
91,0 % |
Vypracovaný státnicový okruh - Strojírenské materiály a technologie |
90,9 % |
Zpracování informační strategie v podniku |
90,9 % |
Konzervace potravin - Zpracování zahradnických produktů |
90,5 % |
Restrukturalizace a moderní pojetí e-shopu v oblasti logistiky |
90,5 % |
Koncepce profilu sociálního pedagoga |
90,2 % |
Vypracované otázky z předmětu Experimentální metody |
90,2 % |
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování |
89,6 % |
Lékařské diagnostické přístroje |
89,4 % |
Zpracování meteorologických dat |
89,4 % |
Přednášky ku předmětu Vinařství |
89,4 % |
Ročníkový projekt II - obrábění |
89,4 % |
Bezodpadové zpracování brambor |
89,2 % |
Specificky narušený vývoj řeči |
89,2 % |