Projektů 403 | Str. 2 / 21
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách |
92,3 % |
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje |
92,3 % |
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly |
92,3 % |
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa |
92,3 % |
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení |
92,3 % |
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa |
92,2 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa |
92,0 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa |
91,5 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Vypracované otázky z předmětu Ekotoxikologie |
91,4 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |