Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403 | Str. 2 / 21


Uni / Název projektu Kvalita
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin
92,3 %
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách
92,3 %
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3 %
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3 %
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa
92,3 %
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení
92,3 %
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa
92,2 %
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2 %
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa
92,0 %
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu
91,8 %
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7 %
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa
91,5 %
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4 %
Základy technologie mléka a mléčných výrobků
91,4 %
Vypracované otázky z předmětu Ekotoxikologie
91,4 %
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4 %
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3 %
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků
91,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: