Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 820 | Str. 2 / 41


Uni / Název projektu Kvalita
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin
92,3 %
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3 %
Organizace veřejné správy II. - Územní a místní veřejná správa
92,3 %
Stát a jeho bezpečnost v současném mezinárodním systému
92,3 %
Drogová závislost ( Možnosti farmakologické podpůrné léčby )
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Návrh číslicových systémů (INC) - Sekvenční obvody
92,3 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Prezentace na téma Antiparazitika ve veterinární medicíně
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3 %
Návrh číslicových systémů (INC) - Kombinační obvody
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3 %
Zavedení norem řízení kvality podniků a výroby - prezentace
92,3 %
Kontroly plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách - Průvodce kontrolním systémem plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách pro rok 2014
92,3 %
Strojírenská technologie ll - přednáška - Obrábění, nástrojové materiály
92,3 %
Evropská společenství a Evropská unie - (pojem a vývoj)
92,3 %
Akrescence a kombinace delačních důvodů - Accrual and combination of grounds for succession
92,3 %
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách
92,3 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: