Projektů 820 | Str. 2 / 41
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Organizace veřejné správy II. - Územní a místní veřejná správa |
92,3 % |
Stát a jeho bezpečnost v současném mezinárodním systému |
92,3 % |
Drogová závislost ( Možnosti farmakologické podpůrné léčby ) |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Návrh číslicových systémů (INC) - Sekvenční obvody |
92,3 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Prezentace na téma Antiparazitika ve veterinární medicíně |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin |
92,3 % |
Návrh číslicových systémů (INC) - Kombinační obvody |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků |
92,3 % |
Zavedení norem řízení kvality podniků a výroby - prezentace |
92,3 % |
Kontroly plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách - Průvodce kontrolním systémem plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách pro rok 2014 |
92,3 % |
Strojírenská technologie ll - přednáška - Obrábění, nástrojové materiály |
92,3 % |
Evropská společenství a Evropská unie - (pojem a vývoj) |
92,3 % |
Akrescence a kombinace delačních důvodů - Accrual and combination of grounds for succession |
92,3 % |
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách |
92,3 % |