Projektů 820 | Str. 2 / 41
    
    
    
    
      
        
          | Uni / Název projektu | 
          Kvalita | 
        
      
      
                
          
             Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Organizace veřejné správy II. - Územní a místní veřejná správa | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Stát a jeho bezpečnost v současném mezinárodním systému | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Drogová závislost ( Možnosti farmakologické podpůrné léčby ) | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Návrh číslicových systémů (INC) - Sekvenční obvody | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Prezentace na téma Antiparazitika ve veterinární medicíně | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Návrh číslicových systémů (INC) - Kombinační obvody | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Zavedení norem řízení kvality podniků a výroby - prezentace | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Kontroly plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách - Průvodce kontrolním systémem plnění zásad integrované ochrany v polních plodinách pro rok 2014 | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Strojírenská technologie ll - přednáška - Obrábění, nástrojové materiály | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Evropská společenství a Evropská unie - (pojem a vývoj) | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Akrescence a kombinace delačních důvodů - Accrual and combination of grounds for succession | 
            92,3 % | 
          
        
                
          
             Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách | 
            92,3 % |