Projektů 141 | Str. 2 / 8
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Možnosti genetického inženýrství a biotechnologíí v zemědělství a potravinářství |
86,2 % |
Biomasa a její využití, alternativní zdroje energie |
86,2 % |
Důsledky likvidace tropických deštných lesů |
86,1 % |
Ekologické zemědělství - Uživí svět ? |
85,7 % |
Problematika čištění odpadních vod pocházejících z masného průmyslu. Hodnocení základních parametrů těchto odpadních vod. |
85,6 % |
Zoonotické aspekty zdrojů, cest a způsobů přenosu patogenních agens |
85,4 % |
Systém integrované ochrany rostlin |
85,3 % |
Zdravotní rizika kontaminace potravin cizorodými látkami, potravinářská aditiva AJ |
85,3 % |
Odpady pocházející z biotechnologických a fermentačních procesů |
85,3 % |
Biochemické cykly = biogeochemické cykly = koloběh látek v ekosystému |
85,1 % |
Zemědělská výroba jako potravní a výrobní řetězec |
85,1 % |
Téma: Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek |
85,0 % |
Řízení a péče o životní prostředí - Řízení (státní správa) životního prostředí v ČR |
85,0 % |
Persistentní organické polutanty (POPs) |
85,0 % |
Funkční struktura ekosystému - tok energie a koloběhu látek - potr. (trofické) řetězce, potr. sítě |
85,0 % |
Vývoj ekosystému v prostoru a čase, sezónní aspekty, proces sukcese, klimaxové stadium, primární a sekundární sukcese |
84,9 % |
Biodiverzita a vymírání biologických druhů |
84,6 % |
Téma: Potravinářství, výživa člověka |
84,5 % |
Výživa člověka |
84,5 % |
Vliv zemědělství na biodiverzitu |
84,4 % |