Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 49 | Str. 2 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Jateční zpracování
81,5 %
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Zpracování živočišných tuků
80,4 %
Operace masné výroby
79,9 %
Vymezení pojmu welfare
79,9 %
Porážení - welfare jatečných zvířat
79,5 %
Bourání masa
79,3 %
Přísady do masných výrobků
79,0 %
Voda v potravinářském průmyslu
78,7 %
Med - specifikace
78,2 %
Suroviny pro masnou výrobu
78,1 %
Vady masných výrobků
77,8 %
Solení masných výrobků
77,5 %
Shrnutí z mléka
77,3 %
Balení masa a masných výrobků
77,1 %
Zrání masa
76,7 %
Tkáně masa
76,7 %
Masné konzervy
75,9 %
Tepelné opracování masných výrobků
75,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: