Projektů 49 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Jateční zpracování |
81,5 % |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Zpracování živočišných tuků |
80,4 % |
Operace masné výroby |
79,9 % |
Vymezení pojmu welfare |
79,9 % |
Porážení - welfare jatečných zvířat |
79,5 % |
Bourání masa |
79,3 % |
Přísady do masných výrobků |
79,0 % |
Voda v potravinářském průmyslu |
78,7 % |
Med - specifikace |
78,2 % |
Suroviny pro masnou výrobu |
78,1 % |
Vady masných výrobků |
77,8 % |
Solení masných výrobků |
77,5 % |
Shrnutí z mléka |
77,3 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Zrání masa |
76,7 % |
Tkáně masa |
76,7 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |