Projektů 195 | Str. 2 / 10
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků |
92,3 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády |
92,3 % |
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace |
92,3 % |
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Technologie a hygiena potravin živočišného původu |
92,2 % |
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa |
92,0 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa |
91,5 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa |
91,2 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Specifické rysy užívání veterinárních léčiv |
90,7 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |