Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 195 | Str. 2 / 10


Uni / Název projektu Kvalita
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3 %
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3 %
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3 %
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3 %
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2 %
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa
92,0 %
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu
91,8 %
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7 %
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa
91,5 %
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4 %
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4 %
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3 %
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků
91,3 %
Prezentace z přednášek Hygiena produkce masa
91,2 %
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady
91,0 %
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce
90,8 %
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin
90,8 %
Specifické rysy užívání veterinárních léčiv
90,7 %
Stanovení indikátorových mikroorganismů
90,6 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: