Projektů 310 | Str. 2 / 16
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Otázky k státním závěrečným zkouškám z předmětu pro zaměření - Automatizované systémy měření |
92,3 % |
Vypracované zkouškové okruhy ze státnicím - Multimediální techniky |
92,3 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie |
92,3 % |
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa |
92,2 % |
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu |
91,8 % |
Moderní informační technologie pro řízení - učební text a návody do cvičení |
91,8 % |
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny |
91,7 % |
Řídicí systémy s počítači - učební text a návody do cvičení |
91,6 % |
Základy technologie mléka a mléčných výrobků |
91,4 % |
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody |
91,4 % |
Měřicí a řídicí technika - Regulační systémy |
91,4 % |
Hygiena a technologie vegetabilních produktů |
91,4 % |
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků |
91,3 % |
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků |
91,3 % |
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků |
91,2 % |
Vypracované zkouškové okruhy ze státnicím - Aplikovaná fyzika |
91,1 % |
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady |
91,0 % |
Otázky k státním závěrečným zkouškám z povinného předmětu Měřicí a řídicí technika - Regulační systémy |
91,0 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Zemědělství - primární sektor světového hospodářství |
90,8 % |