Projektů 41 | Str. 2 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Ovoce, zelenina a výrobky z nich |
86,9 % |
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů |
86,7 % |
Tepelný a technologický výpočet odparky |
86,5 % |
Cestovní ruch - Jídelní a nápojové lístky |
85,4 % |
Výpisky k tématu Cukrovarnictví |
85,3 % |
Podmínky pro podnikání v pohostinství |
85,2 % |
Varní zařízení - Vystírání, rmutování |
84,0 % |
Zařízení pro tepelné zpracování pokrmů - Kotle |
84,0 % |
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů |
84,0 % |
Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum |
83,1 % |
Kořeninová paprika |
82,8 % |
Španělská kuchyně |
82,1 % |
Bezpečnost práce a ochrana zdraví pracovníků v kuchyni |
80,9 % |
Tepelný a technologický výpočet odparky |
80,9 % |
Určení doby uchovatelnosti potravin |
80,6 % |
Sušení zemědělských produktů |
80,1 % |
Food & Beverage management |
79,1 % |
Mezinárodní gastronomie - Zdeněk Pohlreich |
78,0 % |
Pěstování zeleného koření |
77,7 % |
Anglická kuchyně |
76,5 % |