Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 41 | Str. 2 / 3


Uni / Název projektu Kvalita
Ovoce, zelenina a výrobky z nich
86,9 %
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů
86,7 %
Tepelný a technologický výpočet odparky
86,5 %
Cestovní ruch - Jídelní a nápojové lístky
85,4 %
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3 %
Podmínky pro podnikání v pohostinství
85,2 %
Varní zařízení - Vystírání, rmutování
84,0 %
Zařízení pro tepelné zpracování pokrmů - Kotle
84,0 %
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů
84,0 %
Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum
83,1 %
Kořeninová paprika
82,8 %
Španělská kuchyně
82,1 %
Bezpečnost práce a ochrana zdraví pracovníků v kuchyni
80,9 %
Tepelný a technologický výpočet odparky
80,9 %
Určení doby uchovatelnosti potravin
80,6 %
Sušení zemědělských produktů
80,1 %
Food & Beverage management
79,1 %
Mezinárodní gastronomie - Zdeněk Pohlreich
78,0 %
Pěstování zeleného koření
77,7 %
Anglická kuchyně
76,5 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: