Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 21 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3 %
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí
81,2 %
Desinficiencia, Antiseptika
81,1 %
Antibiotika - studijní text
81,1 %
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA)
81,1 %
Trvanlivé masné výrobky
81,1 %
Pharmacy and dialogues (Customer instructions and advices)
81,0 %
Biologická invaze - globální problém lidstva
81,0 %
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin
81,0 %
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase
81,0 %
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0 %
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků
81,0 %
Názvosloví derivátů karboxylových kyselin
81,0 %
Beta-laktamová antibiotika
80,9 %
Aminokyseliny, proteiny
80,9 %
Glukokortikoidy (Dělení, Receptory, Účinky, Metabolické účinky...)
80,8 %
Předlékařská první pomoc
80,8 %
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách
80,8 %
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů)
80,8 %
Drug leaflet (Pharmacology, Medicine , Drug, Indications...)
80,7 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: