Projektů 573 | Str. 21 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Chemické složení masa , Masných výrobků |
81,3 % |
Nebezpečí toxických látek a jejich výskyt v životním prostředí |
81,2 % |
Desinficiencia, Antiseptika |
81,1 % |
Antibiotika - studijní text |
81,1 % |
Vliv staveb, činnosti a technologií zemědělsko-potravinářského komplexu na ŽP (EIA) |
81,1 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Pharmacy and dialogues (Customer instructions and advices) |
81,0 % |
Biologická invaze - globální problém lidstva |
81,0 % |
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin |
81,0 % |
Postup při prohlídke jatečného zvířete - Prase |
81,0 % |
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“ |
81,0 % |
Alimentární onemocnění způsobené konzumací masa a masných výrobků |
81,0 % |
Názvosloví derivátů karboxylových kyselin |
81,0 % |
Beta-laktamová antibiotika |
80,9 % |
Aminokyseliny, proteiny |
80,9 % |
Glukokortikoidy (Dělení, Receptory, Účinky, Metabolické účinky...) |
80,8 % |
Předlékařská první pomoc |
80,8 % |
Využití TLC (tenkovrstvá chromatografie) pro stanovení cizorodých látek v potravinách |
80,8 % |
Znečištění moří a oceánů (příčiny, důsledky, možná řešení, současné i budoucí využívání mořských zdrojů) |
80,8 % |
Drug leaflet (Pharmacology, Medicine , Drug, Indications...) |
80,7 % |