Projektů 573 | Str. 22 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství |
80,7 % |
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby. |
80,7 % |
Chemické laboratorní metody v analýze potravin |
80,7 % |
Poznámky z Farmakovigilance |
80,6 % |
Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek |
80,6 % |
Nákazy zvířat - Tuberkulóza |
80,6 % |
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití |
80,6 % |
Ekologické aspekty distribuce potravin |
80,6 % |
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP |
80,6 % |
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství |
80,6 % |
Výroba piva - sladovnictví |
80,6 % |
Botanika chemie buněční stěny - celuloza, pektiny, proteiny, hemicelulozy |
80,6 % |
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství |
80,5 % |
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“) |
80,5 % |
Curriculum Vitae (writing, documents, materials...) |
80,4 % |
Domestikace zvířat |
80,4 % |
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny). |
80,4 % |
Klasifikace francouzských vín |
80,4 % |
Právní předpisy a zákonodárný proces |
80,4 % |
Zpracování živočišných tuků |
80,4 % |