Registrace | Přihlásit
« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 573 | Str. 22 / 29


Uni / Název projektu Kvalita
Hlavní principy a pravidla ekologického zemědělství
80,7 %
Posouzení odpadů zemědělskopotravinářského komplexu. Kontaminanty anorganického původu pocházející ze zemědělské výroby.
80,7 %
Chemické laboratorní metody v analýze potravin
80,7 %
Poznámky z Farmakovigilance
80,6 %
Organismy jako bioindikátory stanovištních podmínek
80,6 %
Nákazy zvířat - Tuberkulóza
80,6 %
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití
80,6 %
Ekologické aspekty distribuce potravin
80,6 %
Asanační podnik a jeho vliv na ŽP
80,6 %
Hlavní pravidla a principy ekologického zemědělství
80,6 %
Výroba piva - sladovnictví
80,6 %
Botanika chemie buněční stěny - celuloza, pektiny, proteiny, hemicelulozy
80,6 %
Změny ve využívání krajiny v souvislosti s treansformací zemědělství
80,5 %
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“)
80,5 %
Curriculum Vitae (writing, documents, materials...)
80,4 %
Domestikace zvířat
80,4 %
Zemědělství jako ekostabilizující faktor (ekoagroturistika, agroenviromentální programy, tvorba kulturní krajiny).
80,4 %
Klasifikace francouzských vín
80,4 %
Právní předpisy a zákonodárný proces
80,4 %
Zpracování živočišných tuků
80,4 %

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Na stranu: Str.: