Projektů 2 894 | Str. 23 / 145
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin |
90,8 % |
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce |
90,8 % |
Vypracované varianty testů - Fylogeneze a systém nižších rostlin - Houby |
90,8 % |
Vypracované státnicové otázky z Ekologie |
90,8 % |
Návody do laboratorního cvičení z Chemie |
90,8 % |
Vypracované zkouškové otázky z Chirurgie |
90,8 % |
Specifické rysy užívání veterinárních léčiv |
90,7 % |
Senzory a měření - referát - snímače otáček |
90,6 % |
Svalová soustava - poznámky z přednášky |
90,6 % |
Farmakologie ledvin a tělesných tekutin |
90,6 % |
Cvičení z Farmakognosie - letní semestr |
90,6 % |
Ekologické zátěže a sanační technologie |
90,6 % |
Vypracované otázky z předmětu Pedológia |
90,6 % |
Krajinný ráz - identifikace a hodnocení |
90,6 % |
Stanovení indikátorových mikroorganismů |
90,6 % |
Veterinární a potravinářská legislativa |
90,6 % |
Vypracované zkouškové otázky z Genetiky |
90,6 % |
Základy fyzické geografie 1: Hydrologie |
90,6 % |
Studijní skriptum na předmět Matematika |
90,6 % |
Anaerobní způsoby čištění odpadních vod |
90,6 % |