Projektů 573 | Str. 26 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Organická chemie - Určování struktury |
78,0 % |
Citrátový cyklus |
77,8 % |
Fyzikálně-chemické parametry jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin |
77,8 % |
Rostlinné tuky a oleje |
77,8 % |
Vady masných výrobků |
77,8 % |
Přednášky z letního semestra - Farmakognosie |
77,7 % |
Trichinelloskopické vyšetření |
77,7 % |
Extrakční metody |
77,6 % |
Nákazy zvířat - Q horečka |
77,5 % |
Solení masných výrobků |
77,5 % |
Koření - Kardamom |
77,5 % |
Nákazy zvířat Imunoprofylaxe |
77,4 % |
Odpady z výroby sladu a piva, z výroby vína a z lihovarnického průmyslu, jejich zpracování a využití. |
77,4 % |
Zpracování matric rostlinného původu pro analýzu cizorodých látek |
77,3 % |
Ekologizace provozu domácnosti |
77,3 % |
Shrnutí z mléka |
77,3 % |
Správní řízení |
77,3 % |
Balení masa a masných výrobků |
77,1 % |
Ekologické aspekty - Nechemické metody boje proti škůdcům |
77,1 % |
Ekologie zemědělské krajiny |
77,0 % |