Projektů 573 | Str. 27 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Jak se vyrábí pivo? |
76,9 % |
Zrání masa |
76,7 % |
Přeprava zvířat |
76,7 % |
Veterinární vyšetření zvěřiny |
76,7 % |
Tkáně masa |
76,7 % |
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo |
76,6 % |
Biogeochemické cykly (C, N, P, S) |
76,5 % |
Stanovení základních nutrientů |
76,5 % |
Nákazy zvířat - Tularémie |
76,4 % |
Víno v Portugalsku |
76,4 % |
Zvláštní případy porážky zvířat |
76,3 % |
Stanovení sacharidů |
76,2 % |
Kompletní přednášky z předmětu Biochemie |
76,1 % |
Nákazy zvířat - Aktinomykóza |
76,1 % |
Preklinické a klinické zkoušení |
76,0 % |
Veterinární vyšetření ryb |
76,0 % |
Masné konzervy |
75,9 % |
Prohlídka zvěřiny |
75,9 % |
Pochutiny, koření, aditiva |
75,9 % |
Odpadové hospodářství |
75,8 % |