Projektů 2 894 | Str. 27 / 145
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Komplexní čísla - Základy matematiky |
90,2 % |
Vypracované otázky - Mapování textur |
90,2 % |
Vypracované přednášky z předmětu Zdravotnické prostředky |
90,2 % |
Vedlejší produkty živočišného původu |
90,2 % |
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. - Metody stanovení mikroorganismů v potravinách |
90,2 % |
Chléb a pečivo - technologické kroky |
90,2 % |
Cvičení z Technologie masné produkce |
90,2 % |
Technologie mléka a mléčných výrobků |
90,2 % |
Posloupnosti a řady - Základy matematiky |
90,1 % |
Nákazy zvířat - Mykoplazmové infekce |
90,1 % |
Poznámky z lokality Jižní Evropa a Východní Evropa |
90,1 % |
Vitamínové doplňky pro zvířata rozpustné v tucích a způsoby jejich aplikace |
90,1 % |
Krajinně-ekologická charakteristika |
90,0 % |
Vypracované otázky - Výživa člověka |
90,0 % |
Škůdci luskovin a vikvovitých pícnin |
90,0 % |
Termomechanika - skripta - Termomechanika plynů |
90,0 % |
Úvod do mlékařství - Syrové mléko, Nemoci z mléka |
90,0 % |
Zemědělské systémy I. - Řepka ozimá |
90,0 % |
Přehled výpisků ze semestra za předmět Matematika |
90,0 % |
Program rozvoje Karlovarského kraje |
90,0 % |