Projektů 573 | Str. 28 / 29
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Názvosloví karbonylových sloučenin |
75,8 % |
Vodní zdroje |
75,7 % |
Tepelné opracování masných výrobků |
75,5 % |
Vliv provozů na životní prostředí |
75,4 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Prohlídka zvířat - králici |
75,3 % |
Charakteristika - těstoviny a kečupy |
75,2 % |
Mikrobiologické vyšetření pitné vody |
75,1 % |
Obaly masných výrobků |
74,8 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Synantropní živočichové, jejich význam, proces synantropizace |
74,7 % |
Polychlorované bifenyly (PCB) |
74,7 % |
Koření |
74,6 % |
Cholesterol |
74,5 % |
Obalové materiály, ekologické balení potravin |
74,4 % |
Složení masa |
74,2 % |
Bezpečnost potravin |
74,2 % |
Prohlídka drůbeže |
73,9 % |
Veterinární asanace |
73,8 % |
Etický kodex studenta a pedagoga |
73,7 % |