Výsledky vyhledávání pro: výrobky
Projektů 53 | Str. 3 / 3
Uni / Název projektu |
Kvalita |
Trvanlivé masné výrobky |
81,1 % |
Trvanlivé masné výrobky |
81,6 % |
Trvanlivé masné výrobky |
75,3 % |
Tvarování masných výrobků |
74,8 % |
Úvod do mlékařství - Tekuté mléčné výrobky, Hodnocení mléka a smetany |
89,2 % |
Vady masných výrobků |
77,8 % |
Výpisky z předmětu Marketing |
81,2 % |
Vypočtené příklad z předmětu Řízení výroby |
84,0 % |
Vypracované státnicové otázky Technologie a hygiena potravin živočišného původu - okruh Mléko |
84,6 % |
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin |
92,3 % |
Výrobkový výzkum - prezentace |
80,3 % |
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny |
90,8 % |
Zákony spojené s problematikou odpadů potravinářského průmyslu |
87,2 % |